Forex-handel sonder beleggings

As dit kom by advertensies oor die Forex-mark, maak mense dikwels ‘n dodelike fout – hulle dra onmiddellik hul eie geld oor na hul rekeninge en begin handel dryf.

Die resultaat van sulke optrede is altyd dieselfde – verlies, depressie, en sommige individue wil selfs die gevolge hê. Ek glo dat dit absoluut onmoontlik is om dit te doen, veral omdat daar nou Forex sonder beleggings is.

Forex sonder beleggings is van twee soorte: opleiding en geen deposito nie. In die eerste geval kan ‘n beginnerhandelaar soveel demo-rekeninge oopmaak as wat u wil, waarop kontant en alle finansiële resultate virtueel is.

Forex sonder om in ‘n demo-rekening te belê

Aangesien ek herhaaldelik oor demo-rekeninge gepraat het (wat die registrasieproses, instellings, ens. Beskryf), sal ek vandag nie weer die tegniese nuanses in detail verduidelik nie en eerder ‘n lys maak van die belangrikste kenmerke van opleidingsrekeninge.

  • Hulle plaas geen verantwoordelikheid op die handelaar nie (sommige beginners dink dat ‘n demo-rekening ‘n lening is);
  • Die spesifikasie van opleidingsrekeninge is so na as moontlik aan die werklike handelstoestande; die verskil (byvoorbeeld tussen spreidings) kan slegs op die jongste kaarte (M1 en M5) gesien word;
  • Vir normale makelaars verskil die snelheid van die uitvoering van toepassings op die demo en die ‘regte’ prakties nie, dus kan Forex sonder beleggings veilig gebruik word om stelsels te ontwikkel en te toets;
  • ‘N Betroubare makelaar sal nooit die opening van ‘n “demo” verhoed nie, d.w.s. As daar beperkings is op die aantal sulke rekeninge en oproepe met die aanbod om te begin verhandel, is dit beter om dadelik op te hou werk.
  • Forex sonder beleggings danksy geen depositobonus nie
  • Ek glo dit is min of meer duidelik. Dinge is baie interessanter met geen deposito-rekeninge nie, waar u onder die voorwaardes regte geld kan onttrek sonder om u eie te belê. Klink mooi, nie waar nie? Ongelukkig word sulke promosies altyd gepaard met ‘n “kleinletter”, daarom sal ons dit in meer besonderhede oorweeg.

Grondbeginsels van geen depositobonus op Forex sonder beleggings nie

Die gewildste tipe Forex sonder beleggings behels die toevoeging van ‘n sekere hoeveelheid bonus aan nuwe kliënte, waarvan die wins onttrek kan word nadat ‘n gegewe aantal lotte uitgewerk is. Hierdie skema hou die volgende voordele in:

  • In die reël kan so ‘n bonus baie ernstig wees (in Instaforex is dit byvoorbeeld gelyk aan $ 1500);
  • U kan wins onttrek sonder die daaropvolgende aanvulling van die rekening;
  • In sommige gevalle word bonusfondse in die transaksiekopiëringstelsel gebruik.
  • Daar is ook baie nadele vir sulke aandele. Nadat ek die aanbod van verskeie makelaars tegelyk bestudeer het, het ek ‘n aantal slaggate opgemerk:

‘Welkom’ Forex sonder aanhangsels is slegs beskikbaar vir nuwe kliënte, d.w.s. as iemand voorheen ‘n regte rekening geopen en geld daarin geplaas het, kan die diens nie gebruik word nie;
Die hoeveelheid lotte vir mynbou word dikwels oorbeklemtoon, waardeur dit nodig is om die risiko’s te verhoog (in elk geval verloor die handelaar hier niks, maar dit is in elk geval nie aangenaam nie);
As u vermoed dat manipulasie is, kan die maatskappy dokumente van die kliënt versoek om verifikasie.
Forex-handel sonder beleggings danksy forums
Geen depositobonusse van die tweede soort kom ook gereeld voor nie – dit is koste vir kommunikasie op tematiese forums. Hierdie skema werk soos volg:

‘N Handelaar is geregistreer op die Forex-forum en maak ‘n rekening met ‘n makelaarvennoot oop met behulp van ‘n spesiale verwysingskakel;
Dan skryf hy kwaliteitsposte en ontvang hy daarvoor vergoeding;
Aan die einde van ‘n sekere periode word die opgehoopte bonusbedrag vanaf die forumrekening na ‘n voorheen oopgemaakte rekening oorgedra.
Forex-handel sonder beleggings danksy forums

Ek kan beslis sê: forum Forex sonder beleggings is slegs geskik vir diegene wat regtig wil kommunikeer. Natuurlik kan u nie ernstige bonusse met hierdie benadering verkry nie, maar die praktyk toon dat die organiseerders van sulke aksies baie lojaal teenoor kliënte is, d.w.s. om die onderhandelde wins bo vergoeding te onttrek, sal dit voldoende wees om slegs by die makelaar te verifieer (dit hoef nie baie uit te werk nie, ens.).

Waarom so Dit is eenvoudig – deur die publikasie van hoë gehalte op die forum te plaas, voeg die gebruiker waarde toe tot hierdie webwerf in terme van SEO-promosie. En hoe meer gewild die forum is, hoe meer kom kliënte na die vennootmakelaar. Met ander woorde, die handelaar skep die inhoud en ontvang ‘n klein ‘prys’ daarvoor.

Wat is ‘n demonstrasie?

En die laaste tipe Forex sonder beleggings, wat die onttrekking van regte geld behels, word gewoonlik ‘demo real’ genoem. Verskillende makelaars kan dit anders noem, maar die kern van die bonus is altyd dieselfde. Hoe dit werk:

Die handelaar registreer ‘n regte rekening (met aanvulling);
Dan gee die makelaar vir hom ‘n spesiale ‘promosie’-demo-rekening;
Die kliënt verhandel ‘n geruime tyd met hierdie “demo”;
As wins op die opleidingsrekening verdien is, word dit oorgedra na “regte”;
Die handelaar kan ook voortgaan om sy deposito te verhandel, óf om ‘n onttrekking van fondse aansoek doen.
Demo realas ‘n soort Forex sonder aanhangsels

Na my mening kan ‘n soortgelyke Forex sonder beleggings slegs as ‘n deposito beskou word, aangesien die handelaar steeds die regte bedrag op die rekening deponeer. In werklikheid is dit ‘n versluierde “welkome bonus”, dus u moet baie versigtig daarmee wees.

Ervaring toon dat baie beginners, geïnspireer deur suksesse met die demonstrasie, entoesiasties begin handel dryf met die ‘regte’ en gevolglik nie net die bonus wat hulle verdien het, verloor nie, maar ook hul eie geld. Uit myself kan ek die volgende advies gee: as u daarin geslaag het om wins uit so ‘n aksie te maak, is dit beter om u fondse volledig te onttrek sonder om te swig vir die verleiding van persoonlike bestuurders. Die mark gaan nêrens heen nie, dit hoef nie te jaag nie.