Forex Bitcoin-handel

In Desember 2020 het sommige senior amptenare van die Russiese regering, die Sentrale Bank en kommersiële strukture opgemerk dat die blockchain-tegnologie noukeurig aandag verdien en aansienlike voordele kan inhou. Dit is goeie nuus vir handelaars, aangesien dit waarskynlik nie verbode is om in Forex met Forex te handel nie.

Soos ek in ‘n vorige oorsig gesê het, Bitcoin is ‘n cryptocurrency, nie ‘n klassieke bate nie. Hierdie feit laat ‘n sekere indruk, nie net op die meganisme van die uitreiking daarvan nie, maar ook op prysbepaling. Daarom beveel ek onmiddellik voor om geestelik voor te berei dat sommige Forex-strategieë op die BTCUSD-paar nie sal werk nie.
Bitcoin-funksies
Ons weet almal baie goed dat die Forex-mark nie ‘n enkele handelsplatform het nie, waardeur aanhalings van dieselfde geldeenheidspaar van verskillende makelaars met verskillende punte kan verskil.

Handelaars het hierdie funksie alreeds aangepak en dit nie net in die handhandel nie, maar ook in adviseurs in ag geneem, en dink nou aan wat sal gebeur as die EURUSD-koerse by verskillende verhandelingsentrums binne ‘n paar persent begin wissel?

Ongelukkig word hierdie prentjie gereeld op Bitcoin waargeneem, aangesien dit op verskillende “uitruilings” gelys word waarvandaan forex makelaars data invoer.

Die verspreiding van die Bitcoin-koers op verskillende handelsvloere

Hieruit volg dat die verhandeling van Bitcoin op Forex direk van die gekose makelaar afhang, met ander woorde, die strategieë en adviseurs moet geoptimaliseer word op ‘n individuele maatskappy se kwotasies.

Terloops, om dieselfde rede beveel ek aan om advertensieboodskappe te vermy, waarvan die outeurs aanbied om ‘n adviseur te koop wat spesifiek opgestel is om met bitcoin te werk. Natuurlik is daar uitsonderings op enige reël, maar sulke robotte smelt gereeld rekeninge met die snelheid van klank.

En ‘n ander kenmerk van die cryptocurrency is dat die handel in hierdie mark sewe dae per week 24 uur per dag oop is, d.w.s. hulle mag selfs oor naweke spekuleer wanneer kwotasies van alle ander geldeenheidspare nie beweeg nie.

Bitcoin verhandel sewe dae per week

Watter strategieë en instrumente kan gebruik word om Bitcoin te verhandel?
Dus kom ons by die belangrikste vraag – hoe verskil Forex-bitcoin-handel van bedrywighede met ander bates? Vanuit ‘n tegniese oogpunt is Bitcoin in Trader ‘n gereelde ‘kontrak vir verskil’, aangesien geen transaksie met “cue-ball” na die mark sal bring nie (op die beste, dit verseker die werking op enige cryptocursus).

Gevolglik sal alle analitiese instrumente wat suksesvol op bekende CFD-kontrakte of -pare gebruik word, op bitcoins werk, veral die dinamika van die cryptocurrency kan met behulp van standaardaanwysers ondersoek word.

Cryptocurrency-dinamika kan met behulp van standaardaanwysers ondersoek word

In die bostaande grafiek het ek om ‘n rede ‘n voorbeeld met die bewegende gemiddelde gegee. Die feit is dat Bitcoin selde in ‘n smal gang fluktueer, dus toon alle tendensalgoritmes ‘n goeie resultaat daarop.

Die enigste probleem ontstaan ​​by volume-aanwysers (Volumes, OBV, ens.), Want in die geval van bitcoin kan bosluisdata nie eens ‘n indirekte beoordeling van die handelsaktiwiteit op die mark gee nie.

Die logiese gevolgtrekking volg hieruit – dit is uiters ongewens om die VSA-strategie te gebruik in die proses om na seine te soek, aangesien dit direk verband hou met volumes.

Wat die ossillators en alle ander aanwysers betref, wat gebaseer is op die standaardpryse van Open, Close, High en Low, is daar geen kommentaar daarop wanneer bitcoins op Forex verhandel word nie. Natuurlik sal baie ook afhang van die kwaliteit van die optimalisering van ‘n spesifieke strategie.
Die metodologie en prysaksie laat baie vrae ontstaan, veral beweer sommige handelaars dat dit nie op bitcoins werk nie, en hul teenstanders bewys die teendeel.

My waarnemings wys dat die verteenwoordigers van die tweede kamp reg het, maar met een waarskuwing – moet PA-patrone op die daaglikse en weeklikse kaarte gesoek word.

Die belang van patrone in Forex Bitcoin-handel

Maar met prysvlakke is die prentjie die teenoorgestelde, d.w.s. Forex Bitcoin-handel en ondersteuning / weerstand word swak gekombineer. Sommige lesers sal dalk nie met my saamstem nie, maar ek sal u daaraan herinner dat enige vlak gevorm word waar die belangstelling van ‘n groot verkoper of koper bestaan ​​(dit word gewoonlik geskep deur sentrale banke, kommersiële banke, fondse en korporasies), en die cryptocurrency-mark vir swaargewigte is nie van belang nie.

‘N Uitsondering op hierdie reël kan slegs as Fibonacci-vlakke beskou word, wat in teenstelling met gesonde verstand en baie jare van patrone hulself in alle markte laat voel.

Fibonacci-vlakke in Forex Bitcoin-handel

Dit is moontlik dat die prys van Bitcoin deur hulle geklop word omdat baie handelaars hierdie rooster in hul strategieë gebruik, met ander woorde: Fibo-getalle word ‘n selfvervullende voorspelling.

Daarbenewens, as u bitcoin op Forex verhandel, moet die aandag baie aandag geniet, maar nieallerhande PMI, NonFarm, ens., maar regtig belangrike gebeurtenisse. Ek sluit hulle in:

  • Bankrotskappe van groot uitruilings waarop cryptocurrencies geruil word;
  • Verbod op toonaangewende sentrale banke op bedrywighede met bitcoin;
  • Politieke skandale waarby cryptocurrency betrokke is (byvoorbeeld bewerings van korrupsie deur ‘n groot amptenaar);
  • Openbaarmaking deur die sekuriteitsdienste van ‘n groot kriminele netwerk, wie se lede bitcoin vir skadeskemas gebruik het;
  • Hacker-aanvalle op uitruilings.
  • Op sulke nuus daal die Bitcoin-wisselkoers gewoonlik skerp, aangesien handelaars en beleggers haastig is om hierdie geldeenheid te verkoop voordat reguleerders weer die onderwerp van verbod / regulering onder die loep neem.

Bitcoin crash op belangrike nuusgebeure

In billikheid let ek daarop dat daar positiewe nuus is, nadat die cryptografie in die prys styg. ‘N Voorbeeld van so ‘n vrystelling is die erkenning van Bitcoin as ‘n volwaardige finansiële bate deur ‘n groot land.