Oorverkoop en oorverkoop op forex: wat is dit en hoe om te bepaal

U het sekerlik die uitdrukking “die mark te veel gekoop” of “die mark oorverkoop” herhaaldelik gehoor. En as u nie weet wat dit is nie, en ook al die GEHEime wat agter die ontleding van oorkoop- en oorverkoopsones versteek is, wil uitvind, lees dan verder!

WAT IS OMGEWING EN OORVER Verkoop
Oorkoop – beteken dat die prys te versnel is. Kopers koop te aktief, waardeur die prys styg en die bate (geldeenheidspaar, voorraad, wat ook al) nou te duur is. Oorkoop is ‘n sone waarin die prys as te hoog beskou word.
Oorverkoop – beteken dat die prys te veel gedaal het. Verkopers was te graag op verkope en nou het die waarde van die bate te veel gedaal. Oversold is ‘n sone waarin die prys as te laag beskou word.
Met ander woorde, oorgekoopte markte en oorverkoopte markte is gebiede waaruit handelaars prysomskakelings verwag. Dit kan óf ‘n klein regstelling wees óf ‘n volledige omkeer van die neiging.

HOE OM DIE OORTREDING TE BEPAAL EN OORVERVOEG
Dit kan gedoen word met behulp van aanwysers wat te veel gekoop is en oorverkoop. Kyk na die onderstaande skakel oor wat dit is en hoe dit werk. Elke handelaar moet weet hoe om daarmee te werk. Hier is ‘n eenvoudige voorbeeld.

Hier is die RSI-aanwyser (hier kan u die RSI met waarskuwings aflaai!), Dit word dikwels gebruik om sones vir oorkoop en oorverkoop te bepaal. Die boonste gebied, aangedui met die stippellyn, is die oorkoop sone. Dit beteken dat u moet voorberei om te verkoop, aangesien die prys van die bate te hoog is, soos hierbo gesê.

Hieronder is ‘n oorverkoopte gebied. Hier is ons besig om voor te berei om te koop, aangesien die prys van die bate te laag geag word en ons verwag dat dit sal opkom.

As die aanwyser lyn in hierdie gebiede is, weet handelaars dat die mark te veel gekoop of oorverkoop is, en kan dit in die handel in ag geneem word. U moet byvoorbeeld nie koop as die mark reeds te veel gekoop is nie. U kan onmiddellik op ‘n U-draai klim en dienooreenkomstig ‘n stopverlies kry.

Om te begryp wat te veel gekoop en oorverkoop is, is nie bloot gelei deur die materiaal van ons webwerf nie. U sal leer hoe om hierdie marktoestande vir u eie doeleindes te gebruik. Soms moet u ‘n bietjie nodig hê om winsgewend te verhandel en wie weet, miskien is dit presies wat u mis?

Klik dus op die skakels van die artikel sonder om tyd te mors en gaan verken nuwe handelsmetodes!

Aanwysers vir oorgekoop en oorverkoop by FOREX

Watter van die aanwysers is die beste om Oorkoop en Oorbekoop te bepaal, en wat beteken hierdie terme en hoe om daarmee geld te verdien? Lees verder en vind alles uit. En laai ook gewysigde weergawes van aanwysers af met Alerts for MT4!

Die identifisering van oorkoop- en oorverkoopsones kan ‘n belangrike deel van ‘n suksesvolle handelstrategie uitmaak, en inderdaad het alle handelaars dit nodig. Om die mark akkuraat te betree by die omkeer van tendense en die wins te maksimeer terwyl u ‘n lang tyd in die mark bly. Daar is ‘n aantal aanwysers wat u vinnig en moeiteloos kan help om sulke sones te vind, maar u moet dit korrek kan gebruik.

Gelukkig sal u op ons webwerf al die nodige inligting vind oor aanwysers wat te veel gekoop en oorverkoop is, en alles wat ‘n handelaar nodig het. Om beduidende resultate te behaal, beveel ek aan dat u hierdie artikel deeglik deurlees en wie weet, miskien is dit presies wat u ontbreek vir suksesvolle Forex trading? ..

Forex-oorkoop- en oorverkoopaanwysers
Volgende, ons oorweeg sulke aanwysers, gee skakels na hul gedetailleerde resensies. Daar kan u aanwysers vir oorkoop en oorverkoop vir MT4 aflaai. Met Alerts en ander aangename funksies, is almal ewe gewild en gerieflik; kies net na u smaak. In ons TOP is hulle bloot in ewekansige volgorde geleë, en nie van die beste na die slegste nie.

Dus, TOP 3-oorkoop- en oorverkoop-aanwysers!

RSI

RSI (Relative Strength Index) is ‘n relatiewe sterkte-indeks wat ontwikkel is deur Wallace Wilder en is in 1978 deur die skrywer in die tydskrif Futures beskryf en onmiddellik wêreldwyd bekendheid verwerf onder die handelaar. Die kern van die werk is dat dit die huidige “sterkte” van ‘n handelsinstrument met vorige aanwysers vergelyk. Oorkoop- en oorverkoopsones is onderskeidelik in die aanwyservenster bo en onder geleë en word met stippellyne aangedui. Alles kan opgestel word, lees die besonderhede op die skakel hierbo.

Stochastics

Stogastiese (Stogastiese ossillator) – toon gebiede van oorkoop en oorverkoop, en nie net nie. Soos u kan sien, lyk dit soos RSI, maar met sy eie eienskappe. Die stogastiese skrywer John Lane verhandel al 60 jaar suksesvol met hierdie aanwyser. Hy het oorgekoop en oorverkoop sowel as konvergensie en divergensie naby die oorkoop en oorverkoop sones van 80 en 20 as een van die sterkste seine beskou. Lees die gedetailleerde beskrywing van die werking van hierdie aanwyser.

Baie ander, minder gewilde aanverkoop-aanwysers wat te veel gekoop is, gebruik dieselfde beginsels as Stochastic, dus as u met hierdie aanwyser gewerk het, leer u outomaties ‘n dosyn meer. Moet dus nie huiwer nie en begin nou dadelik.

Bollinger bands

Bollinger Bands (Bollinger Bands) lyk anders as die vorige twee, maar die werkingbeginsel is soortgelyk. Die sentrale lyn is gemiddelde, normale pryse. Die boonste een is die oorkoop sone, en die onderste is onderskeidelik oorverkoop.

Al hierdie dinge is baie oud en bewys vir dekades aanwysers. Hul skrywers het miljoenêrs geword, of ten minste baie ryk mense. Daarbenewens is hulle almal skrywers van boeke oor ontledings oor aandelemark, het hulle op televisie verskyn, lesings gelewer en seminare oor die hele wêreld aangebied.

VOORDELE EN NADELE VAN AANWYSERS VAN OORBRAND EN OORDRAG
voor:

Alles word outomaties gedoen. Eens op ‘n tyd het handelaars gesit en al hierdie aanwysers self oorweeg met formules op pamflette. En die grafieke is ook met die hand geteken! En nou kan u selfs die kaarte aanlyn sien met al die nodige funksies. Dit was die tyd … Gelukkig het u vandag die geleentheid om eenvoudig ‘n aanwyser op die kaart te sit wat alles vir u sal doen. Sal nie in die berekeninge begaan word nie, bespaar tyd en moeite. Beauty!
Maklik om te leer. U het nie baie tyd nodig om te leer hoe om met hierdie aanwysers met te veel verkope te werk nie. Artikels op ons webwerf is geskryf in ‘n eenvoudige en verstaanbare taal; daar is baie video’s waarin alles spesifiek so toeganklik as moontlik vir almal verduidelik word.
Alles is aanpasbaar vir elke handelaar. Deur gebruik te maak van die skakels wat ek hierbo verskaf het, kan u gewysigde weergawes van die ooreenstemmende aanwysers aflaai, en dit sal u toelaat om al die parameters op te stel, na gelang van die kleur en ander dinge.
Gebrek aan subjektiwiteit. Het u elke keer ‘n bietjie anders na die grafiek gekyk, het u hieraan gedink? Afhangend van u bui, moegheid en die sukses van u handel, reageer u elke keer ‘n bietjie anders. Dit kom regtig in die pad. Omdat die mark nie omgee vir u bui nie en of u goed voel, is dit genadeloos en genadeloos. Maar met behulp van aanwysers kan hierdie oomblikke gelyk gemaak word. Immers, soos ek gesê het, ‘n aanwyser is net ‘n formule, dit het geen gevoelens en emosies nie. Sy gee elke keer droë berekeninge uit en verwerk sodoende aanhalings op die kaart. En u sien dit ook al, ongeag u subjektiewe oordeledie resultaat is te veel gekoop of te veel verkoop, en u kan besluite neem oor die koop of verkoop van ‘n bate baie noukeuriger.
nadele:

Ek sou so ‘n minuut beklemtoon, dit is van toepassing op alle aanwysers in die algemeen; in hierdie verband, vir ‘n dieper begrip, kan u die artikel lees Wat is aanwysers. Die Heilige Graal is geen aanduiding nie. Dit is in werklikheid bloot wiskundige formules, waarvan die berekeningsresultate op die skerm vertoon word in die vorm van lyne, strepe, kolomme en nog iets anders. Dit vergemaklik natuurlik die waarneming en maak die data visueel, maar dit is geen waarborg van 100% dat elke individuele sein winsgewend sal wees nie. Daar is dus geen waarborge vir alle finansiële markte nie.

Maar miljoene handelaars regoor die wêreld gebruik aanwysers vir oorkoop en oorverkoop, hoewel hulle weet dat daar geen waarborge is nie. Maar gewaarsku beteken gewapen! Oorweeg wat u sopas geleer het, en alles sal goed gaan met u.

som
Soos al gesê, al hierdie aanwysers is goed op hul eie manier en dit is moeilik om een ​​van die beste aanverkoopsaangeleenthede vir oorverkoop te ontgin. Ek beveel dus nou aan om vertroud te raak met die beskrywing van elkeen en dit op ‘n demo-rekening te toets. En daar word u al gelei deur u gevoelens – waarvan u meer hou. Watter aanwyser is verkieslik vir u, watter seine word makliker waargeneem? Opleiding sal u nie veel tyd neem nie, maar u kan u handelsresultate aansienlik verbeter as u hierdie eenvoudige instrumente bemeester, dus begin met die studie, dit is nuttig!

Dubbele bodem: tegniese ontleding van die figuur. Geheime (ALLES!)

Ons gaan voort om die tendenseomkeringspatrone te analiseer. Hierdie keer sal ons in die tegniese ontleding oor die Double Bottom-figuur (DD) praat. Saam met haar sal ons die naasbestaandes – die Triple Bottom – oorweeg.

inhoud:

  • Dubbele bodem in tegniese ontleding
  • Handel met die syfer van DD
  • Reëls vir doelwitstelling
  • Drievoudige onderkant
  • Videoles

DUBBELE BOTTOM IN TEGNIESE ONTLEDING
Die dubbele bodem-syfer verteenwoordig twee laagtepunte van die prys toe die prys twee keer probeer het om deur ‘n sterk ondersteuningsvlak te breek, maar dit nie kon doen nie en weer herstel het. Die verkopers het albei kere probeer om die ondersteuning deur te breek, maar kon dit nie doen nie, omdat aansienlike sterk punte van kopers op hierdie vlak gekonsentreer is. Dit kan vasgestel word hangende bestellings, of ‘n groot speler koop teen hierdie prys, en laat verkopers nie die prys laer verlaag en die groei van die kwotasies veroorsaak nie.

Nadat hulle twee keer gefaal het, trek verkopers terug en begin groei. Ander deelnemers aan die mark sien dat die dubbele onderkant gevormde tegniese ontledingsyfer en begin ook koop, waardeur die opwaartse neiging in die lomp tendens opwaarts word.

‘N Drievoudige bodem word gevorm wanneer die verkopers sterk genoeg is om ‘n derde poging aan te wend om die vlak te breek, maar steeds misluk. Hierdie patroon word beskou as ‘n selfs meer betroubare en sterk teken van ‘n ommekeer in die neiging, omdat daar ook ‘n derde bevestiging van die sterkte van die ondersteuningsvlak is, waarvandaan die prys drie keer geklop het en nie daarin kon slaag nie.

Nou is selfs diegene wat twyfel oor die betroubaarheid van die lomp tendensomkeringsein, oortuig van die waarheid daarvan en begin koop. Die begin van aktiewe aankope stimuleer verdere groei van die kwotasies en dien as die begin van ‘n toename.

FIGUUR DUBBELE ONDER
Die handelsreëls vir die dubbele bodem-tegniese ontleding is dat ons die mark betree met ‘n afwagtende Buy Stop-bestelling, wat daarop gemik is om die plaaslike weerstandsvlak wat gevorm word deur die Double Bottom-patroon self, af te breek. Kyk na die kiekie:

Die plaaslike maksimum wat gevorm is na die eerste pryswaarneming vanaf ‘n sterk weerstandsvlak, is daardie plaaslike weerstandsvlak. Trek ‘n lyn daarmee met behulp van die Trend Line-instrument. Verder, ‘n bietjie hoër (per oog) van hierdie lyn, stel ons ‘n hangende Buy Stop-bestelling en wag net dat die prys deur die lyn sal breek na die tweede terugslag.

Daarna word ons hangende bestelling geaktiveer en is ons in die mark!

DIE INSTALLERING VAN WINS neem en verloor verlies
Gebruik die volgende eenvoudige skema om Take Profit te installeer:

Ons meet die afstand in punte vanaf die onderste vlak van die dubbelbodempatroon tot die plaaslike weerstandsvlak
Ons stel hierdie afstand vanaf die plaaslike weerstandsvlak opwaarts uit – dit is die Take Profit-installasievlak.
Dit wil sê, die hoogte van die figuur self.Die dubbele bodem dien om die installering van ‘n bestelling om wins te neem, dit is baie maklik om te onthou.

Stopverlies word bepaal op grond van u geldbestuursreëls wat u uiteensit. Byvoorbeeld, as u ‘n risiko-wins-verhouding van 1 tot twee gebruik, moet die stopverlieswaarde die helfte van die winswaarde wees, wel, of enige ander waarde wat u kies.

Al hierdie reëls is baie maklik om te onthou. Die belangrikste ding is om te oefen, dit is moontlik op ‘n demo-rekening en dit is onmiddellik beter met ‘n betroubare makelaar, wat ons Forex Brokers Rating jou sal help om te kies!

FIGUUR TRIPLE BOTTOM FOREX
Die Triple-bodem-tegniese analise-grafiek word presies dieselfde verhandel as die Double Bottom-grafiek:

Ons betree die mark met ‘n afwagtende koop-stop-bestelling
Neem winsstel gebaseer op die hoogte van die model Triple-onderkant
Ons stel stopverlies op grond van die reëls van geldbestuur

Diamantvorm (diamant, ruit) in tegniese ontleding: geheime en reëls

Die “Diamond” -syfer in Tegniese Analise is een van die skaarsste onder neigings omkeerpatrone. Dit word ook diamant (dikwels) en ruit (selde) genoem. Wat onderskei hierdie syfer van die res en hoe om daarop geld te verdien? Video handleiding aangeheg!

inhoud:

  • Beskrywing van die diamantfiguur in tegniese ontleding
  • Reëls vir markinskrywings
  • Installeer stopverlies en verdien wins
  • Videoles

FIGUURDIAMOND IN TEGNIESE ONTLEDING
Dit word gevorm aan die einde van beide opwaartse en afwaartse neigings. Dit dien as ‘n sein vir die ommekeer van die bestaande neiging. Die diamantpatroon lyk so op die kaart, sien skermkiekie. En let daarop dat die figuur self miskien nie heeltemal reg en mooi lyk nie, maar selfs vervorm is. Dit is heeltemal normaal en behoort u nie te pla nie. Daar word egter geglo dat hoe mooier die figuur is, hoe groter is die waarskynlikheid dat dit daarin sal slaag.

Aan die begin van die figuur is die prysamplitude laag, brei dit uit na die middel en vernou dan weer aan die einde. Vanuit die oogpunt van tegniese ontleding en die sielkunde van ‘n markgroep, word hierdie prysgedrag soos volg uiteengesit. Laat ons ‘n voorbeeld van ‘n opkoms neem.

Na ‘n lang opkoms begin belangstelling in aankope afneem. Dit kom tot uitdrukking in die vernouing van die handelsreeks – so vind die vorming van die linkerhelfte van die diamant plaas. Dan, in die middel van die grafiek, begin sommige handelaars, wat ‘n verswakkende tendens opgemerk het, winste neem, en die ander deel hou intussen posisies oop vir koop. Hierdie gedrag veroorsaak die uitbreiding van die handelsreeks, aangesien daar genoeg kopers op die mark is, sowel as diegene wat hul koopposisies sluit (dit word verkopers). Dus word die middel van die diamantfiguur met ‘n wye prysklas gevorm.

Na ‘n geruime tyd het passies gedaal en diegene wat hul posisies wou sluit, het hulle gesluit, en diegene wat begin verkoop het, het ‘n posisie opgebou, wat nou die voordeel vir verkopers is. Laat my u daaraan herinner, ons beskou die vorming van ‘n diamant in Forex op die voorbeeld van ‘n opwaartse neiging. Aangesien die oorweging nou by die verkopers is, moet ek en jy by hulle aansluit en begin verkoop. Dus is die vorming van die Diamond Forex-patroon voltooi en kan ons praat oor ‘n ommekeer van die opwaartse neiging.

REËLS VIR MARKETINSLUITING
Daar is natuurlik hul eie, dekades-getoetsde reëls vir die toetrede tot die mark volgens die diamantpatroon. Toegang word gedoen deur hangende bestellings Koop Stop of Verkoop Stop. Aangesien ons in die voorbeeld hierbo ‘n toename beskou het, sal die bestelling Verkoopstop wees, omdat ons met die verkope gaan.

Stel ‘n hangende volgorde net onder (per oog) aan die regterkant van die Rhombus-patroon. Dus sal toegang tot die mark plaasvind nadat die prys die onderste regterkant van die Rhombus-patroon breek. As die patroon op ‘n afwaartse neiging gevorm het, sou ons reeds ‘n Buy Stop-order aan die boonste regterkant van die ruit gestel het.

Installeer verlies en verdien wins
Neem wins bepaal deur die hoogte van die diamant te meet. Ons meet die afstand in punte van die boonste punt na die onderste, byvoorbeeld, in ons voorbeeld, sal dit 350 punte wees. Nou stel ons die afstand van 350 punte van die veronderstelde afbreekpunt van die regterkant van die diamant uit. As die neiging lomp was, stel ons dit uit; as dit bullish is, soos in ons voorbeeld, stel ons dit uit. Die aldus behaalde vlak is die instellingvlak vir Take Profit.

Ons stel stopverlies op grond van die reëls van geldbestuur, naamlik – Stop moet ongeveer 2-3 keer minder wees as Take Profit. Dus kry ons ‘n positiewe risiko-tot-wins-verhouding.