Forex ZigZag aanwyser: beskrywing, instellings, toepassing

Ons gaan voort om aanwysers vir die MT4-handelsterminal en ander te bestudeer. In hierdie pos sal ons praat oor die ZigZag Forex-aanwyser (ZigZag), ons sal die instellings, die toepassing daarvan verstaan, en gewysigde weergawes van die ZigZag-aanwyser kan aflaai sonder om te teken en agter te kom.

Maar eers dinge eerste.

ZIGZAG AANWYSER BESKRYWING
Die belangrikste voorwaarde vir elke suksesvolle handelaar was en is die ontleding van die grafiek en die vind van neigings, beide bullish en lomp. Maar hier kom soms probleme voor – klein prysbewegings skep verwarring en maak dit moeilik om die belangrikste, hoofrigting van prysbeweging te bepaal. Die Forex-aanwyser ZigZag word gebruik om die sogenaamde prysgeraas gelyk te maak, te verminder.

ZigZag-aanwyser op die kaart ‘n Verdere voordeel van hierdie aanwyser is die vereniging van tendensanalise op die kaart. Die feit is dat as ons byvoorbeeld ‘n tendenslyn gebruik om ‘n tendens te bepaal, dan sou elke handelaar dit ‘n bietjie anders hê. Dit wil sê, ‘n sekere faktor in die subjektiwiteit van sulke analises speel ‘n rol. En met die ZigZag-aanwyser word hierdie faktor uitgeskakel en vir elke handelaar wat dieselfde instellings gebruik, is die ontledingsresultaat dieselfde.

Die Forex ZigZag-aanwyser werk baie eenvoudig: met behulp van zigzaglyne (vandaar die naam kom), is die laagtepunte en hoogtepunte op die kaart gekoppel. Maar nie almal nie, maar slegs die belangrikste daarvan. Dus word klein bewegings uitgeskakel, en slegs die belangrikste vir die handelaar word uitgelig. Met behulp van ZigZag kan u die waarneming van die kaart vergemaklik en die belangrikste neigings daarop vinnig identifiseer – dit is die grootste voordeel daarvan.

TOEPASSING VAN DIE ZIGZAG AANWYSER
Hier sal ons die belangrikste maniere oorweeg om die ZigZag-aanwyser in praktiese handel te gebruik. Daar kan inderdaad meer maniere wees, maar ek sal die mees algemene op Forex aanraak.

Identifiseer sterk ondersteuningsweerstandvlakke. Ondersteuning-weerstandvlakke met behulp van die ZigZag-aanwyser. Dit is gerieflik om te doen volgens die aanwyserknoppies met behulp van die horisontale lynhandelskerm
Hoëspoedkonstruksie van neigingslyne. U hoef dit nie met die hand te doen nie, gooi net die aanwyser en die hele grafiek sal gemerk word.
Nou ja, net ‘n visuele definisie van die rigting van die belangrikste neiging, of dit nou ‘n opwaartse neiging of neiging is.
Soek na grafiese patrone van ‘n ommekeer of voortsetting van ‘n neiging. Byvoorbeeld, hier is ‘n dubbele topfiguur gedefinieër: dubbel zagzag top
Kop en skouers:
U kan ZigZag gebruik om ‘n 1-2-3-patroon, ZigZAg-aanwyser te vind om ‘n 1-2-3-patroon of ander Prace Action-seine te bepaal.
Die bou van Fibonacci ZigZag-vlakke. Dikwels in die uitleg van die grafiek volgens Fibo-vlakke, ontstaan ​​die probleem dat hierdie vlakke op verskillende punte kan begin gebou word, en dit is nie altyd duidelik watter een moet kies nie. Fibonacci op ZigZag ZigZag-aanwyser skakel hierdie probleem uit en maak dit moontlik om die Fibo-net eenvoudig vanaf sy onderbrekings te begin.
Die prysuitslae van belangrike Fibo-vlakke word ook duidelik sigbaar: 38.2, 50, 61,8. Dit skakel die verwarring uit wanneer elke handelaar eers vlakke op sy eie manier bou, en dan op sy eie manier interpreteer of die vlak aangeraak is of nie.

Om die posisies direk te open, en nie net om die Forex-kaart te ontleed nie, moet die ZigZag-aanwyser slegs in kombinasie met ander aanwysers of ontledingsmetodes gebruik word, soos:

Japannese kandelaarpatrone
MACD-, stogastiese of ander aanwysers
Gebruik dit as deel van ‘n handelstrategie – dit is onafhanklik daarvan
Ek het gepraat oor die beginsels van die skep (en aanvulling) van ‘n handelstrategie in hierdie artikel, lees, dit is interessant.

As u ZigZag regstreeks probeer gebruik om sonder ekstra gereedskap te verhandel, sal dit sleg eindig. Die feit is dat byna enige aanwyser slegs ‘n hulpmiddel is en eenvoudig nie vir onafhanklike werk bedoel is nie, hou dit in gedagte. Soos ander, is ZigZag nie sonder gebreke wat nie van sy meriete afbreuk doen nie, jy moet net daarvan weet en hieroor lees.

ZIGZAG AANWYSERS NADELE
Daar is twee belangrikste nadele: vertraging en teken.

Vertraging beteken dat die aanwyser die prys volg, maar met ‘n mate van vertraging. Dit voorspel nie die toekoms nie, maar verwerk historiese gegewens. Vandaar die vertraging.
Die tweede nadeel is om te teken. Dit beteken dat die ZigZag-lyn op die huidige markdata, heel regs op die kaart, na die prys sal verander en nuwe breekposisies trek. Hierdie nadeel spruit uit die vorige, aangesien die aanwyser nie die toekoms voorspel nie, maar ‘n vertraging het, die prys volg en dit nie oorskry nie. En in die proses om dit te volg, na aanleiding van die veranderinge in aanhalings, verander die aanwyserlesings ook.
Maar dit is eintlik ‘n algemene ding, en die meeste aanwysers het sulke probleme. daarom sê ek dat jy ZigZag moet beskou as ‘n bykomende hulpmiddel waarmee jy kan,byvoorbeeld om die belangrikste neiging te identifiseer, en dit vinnig en maklik.

Terloops, aan die einde van die pos kan u gewysigde weergawes van ZigZag aflaai, wat óf heeltemal vry is van sulke tekortkominge, óf dit word baie verminder.

ZIGZAG AANSOEKPROS
Vind vinnig ‘n groot neiging
Knip mark geraas en plat af
Die vermoë om op enige tydraamwerke toe te pas
Dit kan saamwerk met enige aanwysers en strategieë
Terwyl jy sit, het ZigZag genoeg sterk punte. Kom ons gaan nou oor na die instellings.

ZIGZAG FOREX-INSTELLINGS
In totaal het ZigZag drie instellings wat u in staat stel om die sensitiwiteit van die aanwyser in te stel, dit wil sê hoeveel dit in ag sal neem in klein prysskommelings.

Afwyking – dit is die hoofparameter, bereken as ‘n persentasie, dit is standaard ingestel op 5%. Dit is die minimum prysafwyking waarop ‘n nuwe onderbreking getrek word. As dit minder as 5% is, word dit nie getrek nie, indien meer, word dit getrek. Met ander woorde, dit is ‘n filter van prysbewegings; diegene wat minder is as hierdie drempelwaarde, word nie in ag geneem nie.
Diepte – die minimum aantal kerse waarop ‘n nuwe piek nie gebou sal word nie. Die standaardinstelling is 12.
Agterkant – stel hoeveel minimum kerse daar tussen pryspouses kan wees. Die standaardwaarde is 3.
Hierdie parameters kan onveranderd gelaat word en alles sal werk, maar u kan eksperimenteer en die aanwyser, byvoorbeeld, meer sensitief maak, sodat die aantal kinks sal toeneem. Of andersom, jy kan dit verminder, dit hang alles af van jou begeerte.

ZIGZAG AANWYSER SONDER terug en vertraag
En laat ons nou praat oor gewysigde weergawes, waarin die effek van teken, vertraging of ander tekortkominge uitgeskakel of verminder word, wel, daar is ander bykomende instellings en veranderinge in die Forex-kode van die ZigZag-aanwyser wat die funksionaliteit aanvul. Instruksies om die aanwyser hier te installeer.

ZigZagger 2.0 – hierdie aanwyser kan ‘n klankwaarskuwing gee en die pyltjie dui die rigting aan waarop ‘n transaksie oopgemaak word. Hy teken self nie, maar die seinpyltjie – miskien. En ook hier wil ek beklemtoon dat nie ‘n enkele aanwyser, met inbegrip van ZigZag, gebruik moet word om ‘n posisie sonder addisionele filters oop te maak nie. Maar in die algemeen is hierdie aanwyser baie goed en brei die funksies van die standaard baie uit.

ZigZagger-aanwyser 2.0-instellings Standaard is die Lengte-instelling, wat verantwoordelik is vir die sensitiwiteit van die aanwyser vir klein skommelinge, ingestel op 1. Dit is baie klein en u moet hierdie waarde aanpas by u behoeftes en die tydsraamwerk waarop u handel dryf. Ek sou aanbeveel om eksperimente met ‘n waarde van 5 of hoër te begin. Andersins, gaan die hoofbetekenis van die aanwyser verlore en word alle geringe skommelinge opgevang.

ZigZag-drieklank is ‘n aanduiding van die ondersteuningsweerstandvlakke gebaseer op die standaard ZigZag. Dit teken nie lyne nie, maar vertoon in plaas daarvan kolletjies met behulp van kolletjies. Die ZigZag triad 1.0-aanwyser op die grafiek is ‘n baie goeie ding en kan gebruik word om stopverliese en ‘n rebound-strategie op te stel – oop handel teen ‘n terugslag vanaf die vlak.

ZigZag-aanwyser – met behulp van die pyltjies wys dit die seine om die mark te betree, die ZigZag-aanwyser op die kaart wat u kan instuur vir die versending van waarskuwings na die e-pos, die lyne self word nie getrek nie.

Kandelaar Kombinasie Analise | 13 MEESTE eenvoudige en winsgewende seine!

Oor die algemeen is daar in tegniese ontleding ongeveer 40 kombinasies van Japannese kerse, maar slegs ‘n paar daarvan kan die belangrikste genoem word wat die moeite werd is om in gedagte te hou. In hierdie artikel sal ons net die hoofsyfers oorweeg, dit wil sê die wat redelik algemeen voorkom en ‘n goeie kans het om wins te maak. Hierdie kandelaarmodelle is geskik vir suksesvolle verhandeling in enige mark, of dit nou Forex, enige beurs of binêre opsies is.

Kyk ook: Hoe om Japannese Kerse te lees

Die gebruik van slegs die basiese kandelaarpatrone bied meer as genoeg handelsgeleenthede vir die meeste handelaars. Dit is seine dat u meer as ander moet let. Dit beteken egter nie dat die res van die kandelaarfigure glad nie oorweeg moet word nie. Dit is ook effektief om wins te maak, maar die werklikheid wys dat sommige van hulle baie skaars is, of dat hulle steeds nie sterk genoeg kan wees vir die Forex-mark wat sy eie kenmerke het nie.

Die volgende is ‘n kort beskrywing van die belangrikste kerskombinasies en die definisies daarvan. Deur op die skakel van enige van hierdie seine te klik, sal u na ‘n bladsy met die volledige beskrywing en die verbetering van die faktore geneem word.

Belangrike opmerking: kandelaarpatrone werk die beste op hoër tydsraamwerke, die beste bedags.

Kyk ook: Op watter tydraamwerk is dit beter om vir beginners en professionele persone te handel?

LEER HOE OM KOMBINASIES VAN JAPAANSE KANDLES vinnig, effektief en winsgewend te kan analiseer!
Kyk nou na die fassinerende wêreld van kandelaaranalise. Die datametode van tegniese ontleding is glad nie ingewikkeld nie, dit hoef nie aanwysers te gebruik nie. Weet net ‘n paar winsgewende opstellings. En ons gee u ‘n lys van 13 van die mees algemene en eenvoudige kombinasies! Moenie lui wees om hulle almal te bestudeer nie, dit neem regtig nie veel tyd nie, maar die resultaat sal u behaag!

BASIESE KANDELKOMBINASIES

Doji (Doji) word gevorm wanneer die openings- en sluitingspryse van die kers dieselfde of baie naby is. Die lengte van die skaduwees is nie belangrik nie. Die Japanese interpretasie is dat bulle en bere (verkopers en kopers) mekaar weerspreek en dat die magte gelyk is. Die voorkoms van die Doji spreek van ernstige besluiteloosheid in die mark.

Grafsteen Doji / Grafsteen (Gravestone Doji) word gevorm wanneer die opening en sluiting van die kers op dieselfde vlak plaasvind. Die sein in word gevorm aan die top van die opwaartse tendense en praat van ‘n ommekeer.

Dragonfly doji (Dragonfly doji) – ‘n omgekeerde weergawe van die grafsteen. Dit word gevorm deur neigings en dien ook as ‘n teken van markomkeer.

Langpoot Doji het een of twee baie lang skaduwees. Langbeenhonde is dikwels tekens van markte. As oop en toe die middel van die sessie se handelsgebied is, word die sein ‘n riksja genoem. Die Japannese interpretasie van die sein sê dat hierdie tendens “sy rigting verloor het.”

‘N Bullish Engulfing Patroon word gevorm aan die einde van ‘n afwaartse neiging. ‘N Wit kers word gevorm, wat laer oopmaak en hoër sluit as die swart kers, wat vroeër oopgemaak en toegemaak is. Hierdie volledige opname van die liggaam van die vorige kers verteenwoordig die uitstekende druk van kopers teenoor verkopers.

Die Bearish Engulfing Patroon is die teenoorgestelde van die bullish patroon, gevorm aan die bopunt van die opwaartse neiging. Die liggaam van die swart kers absorbeer die vorige wit heeltemal. Dit dui daarop dat verkopers wen

Die gordyn van donker wolke (Dark Cloud Cover) – ‘n sterk sein, word aan die bokant van die opwaartse neiging gevorm. Die eerste kers is groot genoeg wit, daarna is dit groot swart. Vergeet nie om die skakel te lees nie, dit is slegs ‘n algemene oorsig van die belangrikste seine van Japanese kandelaars.

Ontruiming in die wolke (deurboorpatroon) – dui aan die einde van ‘n neigings. Die eerste kers is swart vol, die tweede kers is wit. Die sluitingsprys van die wit kers is bo die middel van die swart.

Hamer en hangman – kerse met lang skaduwees en klein liggame. As dit gevorm word op ‘n opwaartse neiging – dit is die Hanged Man, aan die neiging – die Hammer. Die Japanese naam is Hammer-takuri, wat beteken “probeer die diepte meet.”

Morning Star (Morning Star) is ‘n teken van die einde van die lomp neiging. Soos ‘n môrester, die planeet Mercurius, voorspel dit sonsopkoms of prysstygings. Die model bestaan ​​uit drie kerse.

The Evening Star is presies die teenoorgestelde van die oggendster. Die aandster, die planeet Venus, verskyn net voordat die duisternis inkom. Die aandster is aan die einde van ‘n opwaartse neiging.

Shooting Star – ‘n Waarskuwing dat die top van die neiging naby is. Dit het sy naam gekry omdat dit soos ‘n verskietende ster of komeet met ‘n stert lyk.Omgekeerde hamer – die liggaam van die kers word as die kop van die hamer beskou, en die stert is sy handvatsel. Slegs in teenstelling met ‘n gewone hamer, is die omgekeerde handvatsel bo-op.

OP soek na ‘n eenvoudige en winsgewende strategie? JY IS DIT ALTYD GEVIND!
Danksy baie kleurvolle en selfs soms digterlike name, is dit glad nie moeilik om die metodes om die kombinasie van Japanese kerse te ontleed, te onthou nie. Noudat u die basiese modelle ken, is dit tyd om dit in meer besonderhede te bestudeer deur op die skakels in die beskrywing van elkeen te klik. U sal verbaas wees hoe effektief sulke syfers kan wees. Al die eeue-oue wysheid van Japanese handelaars in u arsenaal!

Teken in op ons openbare VKontakte: daaglikse Forex-analise, interessante nuus uit die wêreld van finansies en opleidingsmateriaal word daagliks gepubliseer ten tyde van die vrystelling daarvan op die webwerf, moenie misloop nie!