WISSEL HOROSCOPE

Die artikel hieronder is ‘n kreatiewe eksperiment. Ek glo slegs gedeeltelik in sommige mistieke wette wat die aandelemark beïnvloed, en in die handel, besluite neem ek dit in die laaste plek. Desondanks is dit nie nonsens om te ruil nie, dit is deel van die empiriese kennis van die mark, gebaseer op langtermynwaarneming.

As ek die handelsaktiwiteite van vriende, kennisse en kliënte van die ondernemings waarin ek gewerk het, in ag neem, kon ek ‘n paar algemene kenmerke onder aandelemakelaars identifiseer wat met verskillende sterretekens verband hou.
Behandel my opus met humor. Miskien, onder die beskrywing van ‘n ander sterreteken as u s, is u beursportret versteek, en vind u nuttige wenke oor hoe u met uself en die mark vir wins kan handel.

OWEN
Tekenbeskrywing:

 • energie, onvermoeidheid en hardkoppigheid.

Ram handelaar is die eerste handelaar wat ek op my ruilpad ontmoet het. Dit is die man wat my na die aandelebeurs gebring het, my van die brug gegooi en gesê het “swem”. Dit is my gunsteling pappa. Ek het baie vriende van Aries-handelaars en hulle het almal gemeenskaplike kenmerke:

 • meestal verhandel hulle op langtermynstrategieë;
 • meestal is hulle monogaam – hulle kies slegs een instrument en sukkel jare daarmee om wins te maak;
 • hulle weet nie hoe om te wag en duurder te koop nie, maar is oortuig van die waarheid van die opkoms;
 • hulle is huiwerig om risiko’s te neem na ‘n reeks mislukkings;
 • hulle weet nie wat defensiewe skorsings is nie;
 • hulle is geneig om iemand die skuld te gee vir hul mislukkings, maar nie hulself nie;
 • hulle is roekeloos in woorde.

Desondanks help die ramme se hardkoppigheid soms om uit die storm en storm te bly en uiteindelik te wag vir ‘n positiewe resultaat van die bod. Die verwydering van ‘n Aries-handelaar is nutteloos. As so ‘n hardnekkige aandelemakelaar in u huis gaan woon, ondersteun dit baie versigtig tydens periodes van mislukking, gee nie nommers nie en vertel nie u mening oor die marksituasie nie. Vermy hierdie vrae. Andersins, as die mislukking ‘n werklike, vaste verlies word, sal die Ram sy vurige aard onthou, en vonke van woede sal na jou toe vlieg.

Gunsteling aandele – Gazprom.

TAURUS
Tekenbeskrywing:

 • adel, industrie, buigsaamheid.

Handelaars en bulle in die aandelemark word nie gereeld nagekom nie. Vir mense van hierdie teken verkies hulle om geld te verdien op meer ingewikkelde, maar klassieke metodes. As die kalwers na die uitruil kom, is hulle ‘nie sigbaar nie’. Dikwels word hulle langtermynbeleggers, of verkies hulle om geld in trust te gee.
So ‘n taktiek vir kalwers is in beginsel reddend. Hulle moet nie met die mark “flirt” nie. Anders sal dit lyk soos een beroemde verteenwoordiger van hierdie teken. Karl Marx het baie geld op die aandelebeurs verloor omdat hy ‘n groot ekonoom was.

TWINS
Tekenbeskrywing:

 • dualiteit, veranderlikheid, kleinheid.

Die tweeling wat ek op die uitruilroete ontmoet het, verkies om verskeie markte tegelyk te ontwikkel: die valutamark, die aandelemark en die termynmark en opsiemark. Hulle deel graag hul kennis en hou gereeld meesterklasse. Vir hulle eindig die blik op die mark nie met ‘n verbygaande blik op die kaarte nie. Dikwels pas hulle ook fundamentele analise toe. Verder is die fundamentele ontleding van die hoogste vlak.
Tweelinghandelaars soos visse in water dryf op die velle van die ondernemings se balansstaat. Maar soms verhoed hul bagasie van teoretiese kennis hulle, raak hulle deurmekaar en het hulle nie tyd om die regte handelsbesluit betyds te neem nie. Dit is opmerklik dat die beroemde verteenwoordiger van hierdie teken Arthur Conan Doyle die aandelebeurs omseil het, maar die ouer geword het van die frase wat na die mense gegaan het. ‘Ek het deurmekaar geraak met die speel van die aandelemark, en was bereid om alles te doen om die verliese te verhaal,’ sê die protagonis van sy verhaal oor Sherlock Holmes ‘Drawings of Bruce-Partington.’

KANKER
Tekenbeskrywing:

 • sensualiteit, broosheid, listigheid.

Kreef … Ek weet nie eers hoe om dit sag te stel nie. Handelaars van hierdie teken is asof hulle “vlieg”. Almal verloor voortdurend, vergeet. Boonop is hulle baie agterdogtig, hulle treur oor kleinighede. Wat kan hier ruilhandel wees ??? Tipiese verteenwoordigers begaan meestal nie strategiese, maar meganiese foute. Grofweg druk hulle op die verkeerde knoppies in die handelstelsel wat transaksies via die internet moontlik maak.
In geen geval wil kreef aanstoot gee nie, dit is wonderlike kreatiewe mense. Nadat hulle hierdie artikel gelees het, moet hulle nie ophou met die uitruil van handel nie, hulle moet net noukeuriger met die terminale werk, alle uitruilrekords op een plek hou en verkieslik vir hul familielede vertel waar hierdie ‘geheime’ plek is. Tweede wenk: moenie jou intuïsie verpletter nie, maar onthou net dat sy nie soggens by jou moet wakker word nie, maar na ernstige werk aan markanalise.
Prys hom om ‘n kankerhandelaar te ondersteun. En die belangrikste is dat u moet terughou tydens sy mislukkings, anders kan die kanker druk en die foute groei soos ‘n sneeubal.

LIVITI
Tekenbeskrywing:

 • ambisieusheid, luiheid, arrogansie.

Soos die wêreld, kyk leeus neer op aandeleverhandeling. Ongelukkig gebeur dit dikwels dat hulle nie hul prooi-wins met ‘n verwurging hou nie. In hierdie verband, selfsTransaksies met leeus wat suksesvol geopen is, lei tot verliese, omdat hulle nie haastig is om wins te maak nie en nie die moeite doen om stopverliese te plaas nie. Alhoewel die leeus daarna streef om hul onafhanklikheid te toon, en hulle doen dit natuurlik, vertrou hulle dikwels nie op hul idees nie, maar kan ook ‘n truuk op hulle maak.

VIRGO
Tekenbeskrywing:

 • logika, selfbeheersing, besluiteloosheid.

As die verteenwoordiger van hierdie teken gratis fondse het, sal hy dit waarskynlik na die bank neem. Hy verstaan ​​al die risiko’s verbonde aan valutahandel, verstaan ​​die moontlike voordele, maar om ‘n verlies op ‘n maagdelike handelaar op sy handelsrekening te gee. Meisies kan nie maklik met geld verband hou nie, want hulle kry dit met groot moeite. Hulle verloor nie omdat hulle nie stoporders plaas wat risiko’s beperk nie, maar omdat hulle baie transaksies weier.

SPEKULATEURS WAT DIE WÊRELDMARK VERVOLG
Spekulasies kan wonderlike fooie oplewer vir diegene wat reg kan handel dryf en die markneigings ken. In hierdie artikel wil ek mense noem wat te danke was aan spekulasie ‘n ordentlike lewe kon verseker.

GEORGE SOROS
George Soros is boaan die lys. Vir baie mense is hierdie naam bekend, en Soros hou meer verband met spekulasie. Hy was immers die een wat die Bank of England in 1992 “verbreek”. 16 September het in die geskiedenis afgeneem as ‘n ‘swart omgewing’, aangesien dit op die dag was dat die Bank of England in duie gestort het, en die Quantum Fund $ 2 miljard oorgeneem het, wat die reservaat van die Bank of England was. Maar behalwe hierdie en ander briljante suksesse in spekulasie, het George Soros ook terugslae gehad. Een van sy grootste foute was die aankoop van ‘n blokkerende belang in die Russiese maatskappy Svyazinvest vir $ 1,8 miljard in Mei 1997 – na die finansiële krisis van 1998 het die waarde van hierdie pakket ongeveer $ 300-800 miljoen gewissel. Op 7 Oktober 1998 het Soros ongeveer $ 380 miljoen (oftewel 4% van die bates van die Quantum Fund) verloor toe die Amerikaanse dollar teenoor die yen op sy hoogste vlak in 25 jaar geval het. Hy het ook geld verloor tydens die verswakking van die roebel, wat in Augustus 1998 plaasgevind het. Maar op die een of ander manier bly George Soros
een van die beroemdste en rykste persoonlikhede ter wêreld. Dit erken nie tegniese aanwysers en spesiale nuuskanale van bekende konsultasie-agentskappe op Wall Street nie. Hy haal al die nuus uit die oggendkoerante en neem besluite op grond van sy eie visie en intuïsie.

JIM ROGERS

 Die volgende op die lys is Jim Rogers. Een van die bekende finansiers, hy was ‘n vennoot van Soros in die Quantum Fund. Sy eerste suksesse in spekulasie is presies met hom gemaak. Maar kort voor lank het Rogers besluit om op sy eie te begin belê, wat hy ernstig opgevolg het, te oordeel aan die resultate. In die loop van tien jaar se handel verdien hy 4000% wins op die beleggingsportefeulje teenoor ‘n 50% -verhoging in die Standard & Poor’s 500-indeks en het hy op 37-jarige ouderdom die besigheid van verskansingsfondsbeleggings verlaat. Rogers belê vandag steeds in aandele, slegs gebaseer op sy ervaring. Nou speel hy byvoorbeeld teen die Amerikaanse aandelemark.

LARRY WILLIAMS

 Larry Williams – ‘n bekende handelaar, is die president van Commodity Timing, Inc. Die handelswinsgewendheidsrekord wat hy opgestel het, is steeds nie gebreek nie. In 1987 kon Larry Williams, as deel van die gesogte handelskompetisie Robbins World Cup, futures vir effekte en die S & P500-indeks met ‘n aanvangskapitaal van $ 10.000 ‘n wins van $ 1.147.000 verdien vir ‘n jaar van verhandeling, met ‘n jaarlikse beleggingskapitaal van 11.000% per jaar. Ons moet ook rekening hou met die feit dat 1987 as ‘n jaar van die ineenstorting van die aandelemark beskou is, en as die Dow Jones-indeks op 19 Oktober nie met 23% gedaal het nie, sou Larry meer as $ 2 miljoen verdien het. Sukses wat niemand nog behaal het nie. Op die oomblik skryf Larry artikels vir baie bekende koerante, agentskappe, hou hy seminare waarin hy handel in markte onderrig, maar self hou hy nie op om handel te dryf nie, en in pas bly. Alhoewel dit vir hom eintlik nie saak maak nie.

RICHARD DENNIS
Richard Dennis is ‘n spekulant wat bekend staan ​​as die ‘King of Futures’. Aan die einde van die skool besluit hy vas dat hy aan die aandelebeurs gaan werk. Baie vinnig het hy ‘n reputasie verwerf as ‘n suksesvolle handelaar in die termynmark. Binnekort verdien hy sy eerste miljoen (op 25-jarige ouderdom). Die Drexel-fonds wat hy vir baie jare gestig het, was een van die mees stabiele en vinnigste groeiende fondse. Richard word die ‘koning van termynkontrakte’ genoem, omdat termynpryse al begin styg uit die blote gerugte dat Dennis sy oog op hierdie produk gehad het. Maar die waarheid is, in 1987 was daar ‘n groot ineenstorting van die werk, en hy het baie geld verloor, sowel sy eie as sy kliënte. Depressief sluit hy die Drexel-fonds af en verlaat die wêreld van finansies vir 6 jaar. Maar later nog steeds teruggekeer en geld begin verdien deur meganiese handelstelsels te gebruik. Volgens Richard Dennis is hy nie meer ‘n handelaar nie, maar eerder ‘n navorser. Hy doen voortdurend navorsing om vas te stel hoe hy sy stelsel verder kan aanpas en nuwe maniere kan skep om aan te pas by veranderinge wat voortdurend in die mark plaasvind.

In 2000 beloop Dennis se kapitaal ongeveer $ 300.000.000, maar om onbekende redes het hy 37% van hierdie bedrag verloor. Maar ondanks dit, sal Richard Dennis in die geskiedenis bly as ‘n groot handelaar. Hy het meer as 20 jaar kliënte se geld bestuur, met ‘n gemiddelde opbrengs op sy bedrywighede van 27%. Hy het bewys dat iemand kan leer om suksesvol te handel.