WANNEER IS DIE DISSIPLINEHANDELAAR SKADELIK?

Opgelei om konsekwent te wees in die toepassing van ‘n handelstrategie, opgelei om te handel, ongeag die resessie, totdat die resessie eindig, het ek een keer verhandel totdat verliese buitensporige verhoudings bereik het.

Ons ken almal mense wat begin handel dryf met ‘n winsgewende handelstrategie en dan ophou om daarop te handel as hulle ophou om geld te verdien. Hulle koop ‘n ander winsgewende stelsel en handel daartoe totdat dit nie winsgewend word nie. Intussen word die eerste metode weer winsgewend, sodat handelaars daarna terugkeer of, as hulle nie daarvan weet nie, ‘n derde strategie koop, ensovoorts ad infinitum. Hierdie mense beland gewoonlik sleg op die beurs en verloor geld.

 
Ek ken ook mense wat ‘n stelsel konstant verhandel, selfs al verloor hulle geld. Sommige het nog die moed om die handel te verlaat om na ‘n geruime tyd suksesvol te wees, en ander verloor al hul kapitaal.

VERANDER DIE HANDELSTRATEGIE Geleidelik
Een ding wat ek handelaars wat metodologiese navorsing beoefen, moet waarsku, is om hul strategie te ondersoek en aan die begin van die maand daaraan te verander. Dit sal hulle toelaat om voort te gaan met navorsing om die beste handelsmetode te vind, maar verhoed dat hulle voortdurend hul handelsstrategie verander en pas vir elke spesifieke transaksie. As u eers aan die begin van die maand veranderings doen, sal dit onnodige verwarring voorkom.

WAAR ‘N WEKPLEK VAN DISSIPLINE VAN HANDELAAR?
Die probleem by gedissiplineerde bied, selfs tydens resessies, is dat dit byna onmoontlik is om uit te vind of die minus-reeks tydelik is of dat die stelsel heeltemal ongeskik geword het. Sonder om dit in die mark te gebruik, is dit baie moeilik om daarvan uit te vind. U kan natuurlik die geskiedenis van die resessie bekyk en verstaan ​​wat die oorsaak daarvan is en wat in die toekoms verwag kan word, maar daar is geen manier om te voorspel of die situasie vererger nie.

Om hierdie probleem op te los, is dit nodig om duidelike kenmerke vas te stel van wanneer die stelsel as verouderd beskou moet word. Dit kan die maksimum onttrekking of die lengte van die verliesperiode wees. Die belangrikste is dat die handelaar presies voor die einde van hierdie periode gedissiplineer moet word. Hierna moet u beslis u handelstrategie hersien.

HOE BEHEER U DIE PROBLEME?
Alternatiewelik kan u die strategie op ‘n demo-rekening gebruik. As u voel dat die stelsel weer wins begin maak, kan u na ‘n regte rekening oorgaan, maar u moet seker maak dat dit 100% is. Andersins, kan ‘n goeie wenstreep wat gewoonlik op ‘n afswaai volg, tot groot verliese lei.

Beste skrifte vir metatrader
metatrader-skrifte Met die eerste oogopslag lyk dit of die moderne MetaTrader-handelaarsterminal al die nodige funksies bevat.

Maar in die proses blyk dit dat die funksionaliteit van hierdie program nog lank nie volmaak is nie en dat sommige take redelik moeilik opgelos word.

Om handel gemakliker en minder tydrowend te maak, word spesiale skrifte gebruik wat deur handelaars self geskep word.

 
 Waar om crypto-geldeenheid te koop.
Die opgewondenheid oor die handel in cryptocurrency neem nie af nie, inteendeel, meer en meer mense toon hul belangstelling in die verkryging van virtuele geld.

En soos enige handelaar jou sal vertel, is daar belangstelling, wat beteken dat daar ‘n opwaartse neiging sal wees en dat die prys van cryptocurrency net sal groei.

Op die oomblik is daar net ‘n paar opsies om die eienaar van die skatkis bitcoins, lycoins of ander virtuele geld te word, en in die praktyk was dit baie moeiliker om cryptocurrency te koop as in teorie.
Verhandel slegs groot met ‘n toonaangewende makelaar

  1. ‘n Klassieke aankoop op ‘n spesiale beurs is die standaard manier om geld in u beursie te bêre. Aanvanklik het dit gelyk of hy die eenvoudigste en betroubaarste was.

Vir berging benodig u ‘n beursie wat afgelaai kan word op die webwerf van een van die cryptocurrencies. Ek het Riple afgelaai. Die aflaai en installasie het sonder enige probleme verloop, maar die volgende dag kon ek nie by die beursie aanmeld met die gestoorde wagwoord nie. Dit is goed dat die beursie nog nie aangevul is nie, dit het my van ‘n hartaanval gered.

Nadat u die beursie op dieselfde dag afgelaai en geïnstalleer het, is daar gesoek na die uitruil waarop u die gewenste cryptocurrency kan koop. As ‘n persoon wat al ‘n bietjie vertroud is met die virtuele wêreld, het ek begin om kennis te maak met ‘n dosyn groot webwerwe, nie uit advertensies nie, maar van resensies op die ooreenstemmende webwerwe.

Om te sê dat die resensies nie bosveld was nie, het dit niks gesê nie: vertragings met die ontvangs van fondse, vertragings met die koop of verkoop (wat alreeds ‘n verlies op die kursus is), bloot die geldverlies en die gebrek aan antwoorde van die steundiens.

Dit het geblyk dat u deur sulke dienste werk en op u eie risiko loop, aangesien almal nie ‘n lisensie het nie en nie deur die wet gereguleer word nie, en daar is geen wettige adresse van die ondernemings wat hulle gestig het nie.

Na die inligting wat ontvang is, het die begeerte om die dienste van sulke ondernemings te gebruik heeltemal verlore gegaan.

  1. Uitruilings – nou kan u cryptocurrency koop in die gewone ruil vir roebels, en die geld kom redelik vinnig in vergelyking met crypto-uitruilings.

Maar die koers, om te sê dat dit groot was, is om niks te sê nie, die verskil met die wisselkoers is drie keer soos beoordeel deur Ripple.

En na die voorval met die beursie, het die begeerte om die opsies wat daarmee gepaard gaan te gebruik heeltemal verdwyn, want as u die ingang versper, is dit byna onmoontlik om geld terug te gee.

  1. Forex – selfs so lank gelede het selfs die mees gesiene ondernemings begin om dienste te lewer vir die verhandeling van cryptocurrencies, en die lys met beskikbare bates geleidelik uitgebrei.

Sommige van hulle bestaan ​​al 20 jaar, wat meer as solied is in vergelyking met crypto-uitruilings. Byna die helfte van hulle is Ripple (waarna ek gesoek het).

Registrasie is meer as eenvoudig, veral as u dink dat ek al by een van die ondernemings geregistreer is, bly dit slegs om die rekening aan te vul en ‘n aankoop te doen.

Die hele proses het hoogstens ‘n uur geduur, veral aangesien die makelaar met WebMoney werk, na die installering van die handelsplatform is ‘n bestelling geopen. Dit bly net om te wag vir die gekoesterde cryptocurrency om in prys te styg, die transaksie het geen tydsbeperking nie, wat u toelaat om op die gunstigste koers te wag en tot die maksimum te verdien.

Sommige gebruikers gebruik paniekerig werk op Forex, maar die grootste gevaar van Forex is ‘n hefboom om die risiko uit te skakel, kies eenvoudig ‘n hefboomgrootte van 1: 1. Dan verdien u wanneer u presies soveel koop as wat die geselekteerde cryptocurrency in die prys sal styg, maar u sal ook beskerm word teen die drein van die deposito.

Minimum deposito op forex

Baie beginners is geïnteresseerd in die vraag, wat is die minimum forex-deposito, die minimum bedrag wat op die deposito geplaas moet word om aan die veiling te kan deelneem. Daar kan geen enkele antwoord op hierdie vraag wees nie. In hierdie artikel sal ons probeer om ‘n antwoord te gee oor die redes vir hierdie onduidelikheid.

Deur ‘n ooreenkoms met die een of ander Dealing Center (DC) te sluit en sy kliënt te word, ontvang u ‘n rekening vir die storting van ‘n som geld daarin en dit dan te bedryf tydens die handel op die valutamark. Hierdie ooreenkoms bepaal, in die reël, die minimum bedrag, bepaal die minimum deposito wat nodig is om aan die Forex-mark te begin werk. U kan arbitrêr groot bedrae plaas, maar die minimum moet nagekom word; slegs in hierdie geval sal u deposito begin werk.

Daar moet op gelet word dat die vereistes wat DC’s vir die minimum depositogrootte, sowel as die minimum moontlike lot, stel, ver van altyd gerieflik is om te verhandel. Gestel die minimum grootte van die oop stuk is 0,1 lotte, dit wil sê 1 punt kos 10 sent, en 10 punte kos reeds 1 cu. As u ‘n forexdeposito van $ 50 het, is u 500 onttrekkingspunte die beste wat u kan hanteer (hier word nie eers rekening gehou met Margin Call) nie. En ons praat in hierdie geval oor net een geldeenheidspaar. Deur gelyktydig transaksies vir verskillende geldeenheidspare oop te maak, kry u die grootste onttrekking van minder as 500 punte en evalueer u die totale transaksies. Boonop is vyfhonderd punte vir Forex nie so belangrik nie, dus is die GBP / JPY-geldeenheidspaar redelik in staat om hierdie afstand binne ‘n halwe dag of in ‘n langer periode te dek.

 Daarom sluit ons uit die voorafgaande: die minimum deposito van Forex is die bedrag wat handelaars gewoonlik verhandel om hul strategie te toets of om die voorwaardes van die Handelsentrum uit te probeer, meestal is hierdie bedrag nie voldoende vir konstante verhandeling nie.