WAT FOREX BIG – GROOT SPELERS

Elke Forex-handelaar wat verstandig dink, is gewoond aan die idee dat al sy handelsvolumes van bestellings gering is, sodat hy die valutamark kan laat swaai en ‘n beduidende invloed op veranderinge in die wisselkoers kan hê. In baie gevalle is dit in werklikheid die geval, maar sommige organisasies van finansiële gebiede verwerp hierdie verklaring.

Die mees voor die hand liggende voorbeeld van markinvloed is die werk van Sentrale Banke. Koerse van bykomende beleggings (herfinansiering), die intervensie van ander state in interne aangeleenthede (ingryping) en ander instrumente wat spesifiek geskep is om kwotasies te reguleer, om hul funksies suksesvol te hanteer, ontlok dikwels die afwykings wat in die tegniese prentjie aangebied word. Die vraag is. Neem banke direk aan die veiling deel?

Neem. Maar hul handelsvolumes van bestellings is so groot dat dit nie onprakties is om dit tegelyk te gebruik om nie Forex met die volle geldvoorraad te betree nie. Openingsbestellings word geleidelik op een punt uitgevoer. Onder hierdie voorwaarde, as ‘n baie groot speler die mark betree, vind daar ‘n skerp sprong in die geldeenheid plaas, en boonop ‘n paar tientalle punte op ‘n slag. En nadat ‘n terugrol vanaf hierdie punt plaasgevind het, sal ‘n verdere 1 orde oopgaan, wat ook ‘n sprong uitlok. Hierdie situasies word toetsingsondersteuning en weerstandsvlakke genoem. Maar dit is opmerklik dat toetsing nie net met hierdie faktor geassosieer kan word wanneer nuwe handelsvloere ontstaan ​​nie, wat gekenmerk word deur groot bestellings.

HANDEL SAAM MET GROOT FOREX-SPELERS

 En kan sulke gebeure nuttige inligting vir die handelaar meebring? Onthou eerstens dat groot Forex-spelers baie meer kundig is oor markinligting as gewone deelnemers. Dit bied ‘n redelike vooruitsig vir die bieër.

Verder het die ingryping van Amerikaanse banke ten tyde van hul enigste teenwoordigheid op die mark die rigting om die wisselkoers tot sy massa-opeenhoping (stop-loss) te stoot. Dit lei daartoe dat die beweging van die baan in die teenoorgestelde rigting draai. Hierdie gebeure is baie voordelig vir finansiële instellings, wat baie hiervan verdien. Dit laat die vraag ontstaan: of hulle hul winste moet neem of wag totdat groot spelers neem waarvoor hulle gekom het en die mark verlaat? Of kan hy wag totdat die geheel in sy geheel uitgeklaar is, om by hierdie valutaspelers aan te sluit en hul eie voordeel te kry?

Is dit moontlik om die oomblik vas te stel wanneer groot spelers wat die prys beïnvloed besluit om geld te verdien? En wat moet ‘n eenvoudige handelaar in so ‘n situasie doen? Dit is eintlik toelaatbaar om dit vas te stel – van sulke skerp stygings in wisselkoerse, maar ongelukkig, te midde van sulke algemene geraas met die prys, is dit baie moeilik om dadelik op te let. Ja, behalwe dat soortgelyke syfers soortgelyke geraas kan veroorsaak. Aangesien u egter so ‘n groot speler in die mark kon of sou vermoed, is dit die beste om u posisie te beveilig of om die mark heeltemal te verlaat, veral in ‘n tyd waarin die tegniese beeld voorspel dat neigings in snelheid verander.

BESKERM VAN GROOT FOREX SPELERS
‘N Aansienlike aantal ontleders wat bewus is van sulke Forex-verskynsels beveel sterk aan om hul posisies te verdedig: plaas hangende bestellings bo of onder die ingangspunt van ‘n belangrike speler of spelers. In tegniese terminologie is dit die sogenaamde verdeling van ondersteunings- en weerstandspunte. In geval van punteverdeling, moet ‘n bestelling werk, wat sal beteken dat die handelaar wins maak in die tendensgolf, en as hy nie punte breek nie, word die bestelling nie geaktiveer nie.

VERTROUDE BESTUUR VAN FOREX OF BEDROERS
Watter truuks doen iemand nie om waardevolle eiendom of byvoorbeeld geld van ‘n ander persoon te lok nie. Soms is dit selfs onmoontlik om voor te stel wat sulke gedagtes en idees in die kop kan wees. Maar die feit bly staan. ‘N Goeie voorbeeld is die situasie wat verband hou met bedrog in buitelandse valuta-handel in Forex. Daar is trustbestuur van geld deur handelaars, aan wie kliënte hul kapitaal gee, en glo in geluk en rykdom. Bestudeer die volgende faktore noukeurig, selfs as u besluit om so ‘n stap te neem.

Forex Trust Bestuurder
BESTUUR OF BEDROGER – WAAR IS DIE GRENS?
In werklikheid is dit baie moeilik en nie maklik om die onderskeid tussen regte ervare Forex-handelaars en swendelaars, verloorders te trek nie. Voordat hulle hul geld aan die ‘handelaar’ gee, bestudeer baie mense sy verslae, wat onwaar inligting bevat, en dus geld van kliënte lok.

Tricky Trust ooreenkoms

 Daar is verskillende maniere waarop baie klante vasgevang is, omdat hulle nie net wins maak nie, maar ook die geld wat hulle gegee het, ten volle verloor. ‘N Handelaar besluit byvoorbeeld om ‘n trustooreenkoms op te stel met twee beleggers wat nie van mekaar weet nie.

Ingevolge hierdie ooreenkoms, sou die wins in geval van wen, tussen die belegger en handelaars verdeel moet word in die verhouding 50/50, in geval van verlies, dra die belegger die koste ten volle vir homself.

Die gewone skema volg: langtermynverhandeling word op twee rekeninge in teenoorgestelde rigtings gedoen. Die resultaat is dat een belegger verliese ly, en die tweede wins verdien, wat in die helfte verdeel word. Die bestuurder is in elk geval die wenner, en hy gee nie om wie se rekening die wenste is nie. In hierdie geval verloor hy niks, die maksimum waarmee hy kan betaal, as die waarheid onthul word – “’n klap in die gesig”.

VOORBEREIDING VIR HANDEL, HERSTEL

‘Die doel van die praktyk van u vaardighede is om die sielkundige hindernisse wat op u pad kom te verwyder en te verhoed dat u selfvertroue het. Om verantwoordelikheid te neem vir jou gedagtes, beteken om te kies wat om te dink en hoe om op te tree in plaas van om blindelings te reageer op gebeure rondom jou. ”

Ken Ravizza en Tom Hanson

As u nie konsekwent in die regte lewe kan verhandel nie, kan u dit in u verbeelding doen. Dit is maklik om die regte ding te doen as dit nie oor geld gaan nie. Sonder die verrassings en spanning van regte handel, kan u leer om u reëls in u brein te volg. Dus skep u ‘n ervaring waarop u kan vertrou in regte handel. Geestelike repetisie word net so effektief as ‘n ware handel.

Laat ek u vertel van een geregistreerde eksperiment wat deur die sielkundige Alan Richardson uitgevoer is. Studente wat basketbal speel, is in drie groepe verdeel en getoets vir hul vermoë om die mandjie te slaan. Een groep het instruksies ontvang om elke dag ‘n maand lank te oefen. Daar is aan ‘n ander groep gesê om geestelik te dink hoe hulle die bal elke dag dertig minute in dieselfde mandjie in die mandjie gooi. Die derde groep is aangesê om niks te doen nie, om nie eers daaraan te dink nie.

 
‘N Maand later het die eerste groep, wat besig was met regte oefening, die gemiddelde resultate met 32% verbeter. Die groep wat die geestesoefening gedoen het, het die gemiddelde resultate met 31% verbeter. Die resultate van die derde groep het onveranderd gebly.

Ek het my tennisspel op hierdie manier probeer verbeter deur geestelike oefening te doen. Dit is nie maklik om baie tyd opsy te sit vir ‘n regte oefensessie in New York nie, so ek het dit in my brein gedoen. Toe ek op die baan gaan speel, was ek net so gereed en opgelei soos enige teenstander wat gereeld gespeel het. Soms was ek selfs beter voorbereid. Daar was immers geen slegte houe in my brein nie, geen verrassings nie. Ek kon konsekwent al my stoot oefen. Ek het geen slegte gewoontes ontwikkel nie. En toe ek uitgaan om te speel, was ek heeltemal gereed.

My kliënte doen dieselfde soort geestelike oefening vir hul handel. Hulle verhandel deurgaans volgens hul reëls, neem verliese en winste in ag, met inagneming van die langtermynbeeld wanneer hulle geestelik oefen.

Geestelike repetisie verskil van die handel in demo-rekeninge. Verhandeling op opleidingsrekeninge word uitgevoer in reële markaksies. Dit is ‘n handige hulpmiddel om u handelsmetodes te verstaan ​​en die winsgewendheid van die metode te kontroleer, maar dit ontwikkel nie die vermoë van ‘n handelaar om regte handel te dryf nie. Dit is eintlik presies die teenoorgestelde. ‘N Handelaar leer net om gemaklik waar te neem en immuun teen risiko’s te wees. Te lang handel op ‘n demo-rekening leer ‘n persoon om buite die spel te bly. Hy word ‘n ‘sportfan.’

Inteendeel, deur ‘n geestelike repetisie kan u u voorstel om transaksies te aanvaar en te aanvaar wat die mark u bied. U verteenwoordig u uiteindelike langtermynsukses, selfs al aanvaar u tydelike verliese en resessies. U handhaaf vertroue terwyl u u vertroue opbou. U bou u selfvertroue terwyl u u vaardighede opbou. U bou die ervaring van die volgorde van die regte ding. Dan, as u eintlik handel dryf, het u die ondersteuning en ervaring van effektiewe handel.

My kliënte oefen die handel geestelik as hulle luister na spesiale opnames wat ek gemaak het om hulle deur die handelsproses te lei. Deur geestelike oefening oorkom hulle hul swak punte as hulle op hul sterk punte vertrou.

Probeer ‘n geestelike repetisie van handel, en dink aan hoe u ‘n handelsdag deurgaan en gebruik u metodologie in die mark. Ek raai u aan om dit te doen. U sal verbaas wees oor hoe u handel sal verbeter.

Die brein is ‘n kragopwekker. Ons kan ons lewens en ons handel letterlik verander deur nadenke. Ons kan die waardes verander wat ons aan gebeure heg, en ons kan ons resultate verander. Kortom, ons kan ons werklikheid deur die gebruik van geestelike repetisie verander. Ons kan dit doen om te skep wat ons wil hê – in teenstelling met wat ons vrees of nie wil nie, en dat die meeste mense onwillekeurig doen. Sê nou u kan beheer oorneem deur effektiewe geestelike repetisie?